Badalona inicia la recollida solidària de joguines per a nens sense recursos

  0
  Cap infant sense joguina.jpg

  12/12/2017 – La campanya dóna el tret de sortida aquesta setmana i tindrà diferents punts de recollida.

  Badalona dóna el tret de sortida a la campanya solidària Cap infant sense joguina, cap persona sense un somriure amb l’objectiu de que cap infant, sigui quina sigui la condició econòmica de la seva família, deixi de rebre joguines pel dia de Reis. Els beneficiaris d’aquesta campanya són nens i nenes amb edats compreses entre 0 i 12 anys de famílies amb pocs recursos.

   

  Les persones que vulguin col·laborar en aquesta campanya ho poden fer portant una joguina als punts de recollida establerts. En aquest punt cal destacar que és millor que les joguines siguin noves, preferentment didàctiques, i si són usades que estiguin en bon estat. També poden participar fent una aportació econòmica a l’urna que s’habilitarà a la plaça de la Vila.

   

  El tret de sortida dels espais fixos de recollida de joguines ha estat aquest dilluns a l’espai habilitat al Centre Comercial Montigalà de Badalona.

   

  A part del recapte de joguines, una de les activitats tradicionals d’aquesta campanya és el partit solidari del C.F. Badalona, que destina la recaptació a la campanya i que ha tingut lloc aquest cap de setmana.

   

  La campanya se sustenta amb la col·laboració d’entitats veïnals, l’associació de Voluntaris Badalona, l’Ajuntament de Badalona i les aportacions d’empreses, entitats i particulars. A banda de la plaça de la Vila i del Centre Comercial Montigalà, del 23 al 30 de desembre també s'habilitarà el parc esportiu de Montigalà per poder deixar joguines.