Badalona instal·la rampes per a persones amb mobilitat reduïda en un pas cap a la platja

  0
  pas subterrani.jpg

  27/07/2015 – L’Ajuntament ha engegat aquest estiu obres per millorar i fer accessible per a persones amb mobilitat reduïda un dels passos subterranis que creua les vies del tren cap a la platja, a l'alçada del carrer d'en Prim.

  L’Ajuntament ha engegat aquest estiu obres per millorar i fer accessible per a persones amb mobilitat reduïda un dels passos subterranis que creua les vies del tren cap a la platja. Es tracta, concretament, del que està situat al carrer Sant Madrona, entre els carrers d’en Prim i Torrebadal, a tocar del club Club Nàutic Bétulo. A dia d’avui, tothom que no pugui baixar i pujar escales, només pot accedit a la platja a través del pas que hi ha a carrer del Mar o la riera de Canyadó, molt separats un de l’altra. Amb aquesta actuació, se situarà un pas intermedi entre tots dos.

   

  A dia d’avui, s’estan duent a terme treballs d’estructura. Les tasques s’allargaran fins a l’octubre, atès la complicada execució de l’obra, en la que, per exemple, s’està havent de desviar canalitzacions de subministraments. Al pas que hi havia fins ara se li afegiran dues rampes d’un estil similar al pas que hi ha al carrer del Mar; a més, es sanejarà i s’arranjarà el túnel que creua les vies. Per tal de dur a terme els treballs, s’ha tallat un tram d’un dels carrils del carrer de Barrau Massó, quedant-ne només un transitable, regulat per un semàfor. La inversió de l’obra corre a càrrec de l’Àrea Metropolitana.