Badalona instal·la una planta de 640 m² de plaques fotovoltaiques

  0
  152

  Badalona amplia les seves instal·lacions fotovoltaiques amb una planta de 640 m² situada sobre el dipòsit municipal de vehicles. Subministrarà energia renovable i neta a 7 equipaments esportius, socials i sanitaris situats al seu entorn 

  La coberta de la pèrgola que està situada sobre el dipòsit municipal de vehicles, ubicat a l’avinguda de Salvador Espriu, acollirà una instal·lació fotovoltaica de 640 metres quadrats. L’energia elèctrica generada serà compartida per diversos equipaments municipals situats en un radi inferior als 5000 metres. 

  La instal·lació fotovoltaica estarà formada per 288 mòduls de 445 Wp de potència, equivalent a una potència pic total de 131 kWp. Està previst que generi uns 165.338 kWh/any, fet que suposarà una reducció d’emissions de CO₂ de més de 54 tones. El cost de la inversió prevista és de 184.037 euros i forma part de les millores energètiques finançades a través del contracte de subministrament elèctric que l’Ajuntament té vigent amb Naturgy. 

  En aquest cas es preveu que l’energia sigui consumida pel dipòsit de la grua municipal; la masia de Can Cabanyes, la zona esportiva de Can Cabanyes; la zona esportiva Pere Gol, el casal de Gent Gran del Raval; la biblioteca Lloreda i el CAP Nova Lloreda.  L’estalvi econòmic previst d’aquesta instal·lació fotovoltaica se situarà al voltant dels 28.896 euros anuals, amb una rendibilitat de la inversió de poc més de 6 anys.

  FER UN COMENTARI

  Si us plau introdueix el teu comentari!
  Si us plau introdueix el teu nom aquí