Badalona invertirà 2 milions d’euros en millorar espais dels districtes 2 i 4 amb mala accessibilitat

  0
  punts negres.jpg

  04/05/2017 – La Salut, Sant Joan de Llefià, Sistrells o Sant Crist són alguns dels barris amb més punts negres de mobilitat i accessibilitat de la ciutat.

  L’Ajuntament invertirà 2 milions d’euros en el mandat actual per millorar l’accessibilitat a la ciutat, especialment en els districtes situats per sobre de l’autopista, on hi ha més carrers amb escales i pendents pronunciades.

   

  Les primeres inversions previstes en el marc del programa “Badalona, ciutat accessible” es faran als districte 2 i 4, després que tècnics de l’Àmbit de Badalona Habitable hagin realitzat una diagnosi dels punts negres sobre accessibilitat a la ciutat. A partir d'aquí s’ha elaborat un llistat amb les actuacions necessàries per millorar l’accessibilitat mitjançant la implantació d’elements mecànics.

   

  La presentació del programa “Badalona, ciutat accessible” feta aquest matí en uns d’aquests punts negres del districte 4, concretament al passatge Albert Llanas, on les obres per instal·lar un ascensor començaran a principis del proper més de juny. També es modificaran les escales fixes i la urbanització del carrer. Es tracta d'un projecte amb un finançament de 400.000 euros per part de l'AMB, a banda dels dos milions anunciats per l'Ajuntament.

   

  Els responsables municipals han explicat que en les properes setmanes es decidiran conjuntament amb els consells d’entitats dels districtes 2 i 4 quines són les actuacions que cal prioritzar en aquests espais. L’objectiu és portar a terme durant aquest mandat dues accions de millora d’accessibilitat tant al districte 2 com al districte 4.

   

  La Salut, Sant Joan de Llefià i Sant Antoni de Llefià són els barris amb més punts negres del districte 4, mentre que, al districte 2, són Sistrells, Nova Lloreda, Sant Crist, La Pau i Puigfred.