Badalona organitza la Setmana de l’Emprenedoria Jove

  0

  28/10/2013 – Va encaminada a promocionar l’autoocupació juvenil i facilitar als joves tota la informació i recursos que existeixen per tirar endavant els seus projectes.

  Badalona celebrarà aquest dies, 28, 29 i 30 d’octubre, la Setmana de l’Emprenedoria Jove. La Jornada Talent Jove i Motivació i diversos tallers de treball serviran per promocionar l’autoocupació juvenil i facilitar als joves tota la informació i recursos que existeixen per tirar endavant els seus projectes.

   

  Aquesta jornada està organitzada per l’Àrea de Promoció Econòmica, Comerç, Consum i Turisme de l’Ajuntament de Badalona amb la col·laboració de l’Àrea d’Educació, Esports i Joventut i de l’Institut Municipal de Promoció de l’Ocupació  (IMPO).

   

  La Jornada Talent Jove i Motivació tindrà lloc el 29 d’octubre, a les 9 hores, a l’auditori del Badalona Centre Internacional de Negocis (Polígon Industrial Les Guixeres s/n). La presentació de l’acte anirà a càrrec del regidor d’Educació Esports i Joventut, Juan Fernández; la regidora de promoció Econòmica, Comerç, Consum i Turisme, Rosa Bertran; i el gerent de l’Institut Municipal de Promoció de l’Ocupació, i de Reactivació Badalona, Antonio Ainoza.

   

  Tot seguit se celebrarà una taula rodona sobre com aprofitar el potencial de l’empresa jove que comptarà amb la participació d’Esteve Bosch, director d’operacions de Sun Chemical Iberia; Monica Utrera, sòcia fundadora i managing director a Eidos Competències; i Marc Cercós, cofundador de EyeOs i fundador d’ArchyApp, una aplicació que incrementa la seguretat i l’eficàcia a l’hora de compartir arxius als núvols virtuals d’emmagatzematge de dades remots.

   

  Després d’un torn de preguntes s’efectuarà la presentació de quatre projectes realitzats per joves emprenedors. Albert Leal, del projecte Heretheapp.com, explicarà la seva idea de crear una plataforma mòbil per a la distribució d’informació en temps real basada en la geoposició de l’usuari. Natalia de Orlandis-Habsburgo, del BCNmade, donarà a conèixer els seus serveis de producció a la industria de la moda. Elias Lozano parlarà del seu projecte Omnidrone.net referent a la creació de jocs fremium per tauletes i mòbils per a la distribució internacional. Per la seba banda, Jordi Fernandez presentarà el projecte Howland, un nou concepte de creació de roba jove.

   

  La Setmana es completa amb la realització de dos tallers d’emprenedoria jove que se celebraran avui, dilluns 28, i dimecres 30, de 18 a 20 hores, al Badiu Jove (carrer de Francesc Layret, 65-71, 3a planta). En aquests tallers es vol motivar als participants envers l’autoocupació com alternativa de qualitat en el seu itinerari d’inserció laboral i desenvolupament professional. Per obtenir més informació o poder inscriure’s als tallers podeu trucar al telèfon 93 483 29 34 o a: https://www.barcelonesjove.net/.

   

  La Setmana de l’Emprenedoria Jove a Badalona s’emmarca en un cicle d’activitats organitzades pel Consell Comarcal del Barcelonès; les regidories de joventut dels ajuntaments de la zona: Barcelona, L’Hospitalet, Sant Adrià de Besòs, Santa Coloma de Gramenet i la mateixa Badalona; i diverses entitats locals.