Badalona, primera parada del PROTOUR 3×3

  0
  ProTour3x3Badalona.JPG

  16/07/2012

  La plaça dels Països Catalans acollirà dimecres i dijous un 3×3 gratuït i amb regals. Ajuntament i Federació Espanyola han confirmat que treballen per portar un partit amistós de la selecció Espanyola el 2014

  La Plaça dels Països Catalans acollirà el proper dimecres i dijous el PROTOUR 3×3 organitzat per les federacions catalana i espanyola de bàsquet amb la col·laboració de la FIBA, l'Ajuntament de Badalona i SanMiguel 0,0.

   

  Aprofitant la tirada del triangular entre Espanya, USA i l'Argentina, les institucions del bàsquet han muntat aquest circuit de 3×3 per promocionar l'esport.
   

  Badalona serà la primera ciutat que rebrà la visita d'aquesta comitiva que viatja amb un espectacular tràiler, que permet muntar 4 pistes i una graderia. Dissabte s'instal·larà a Calafell i dilluns i dimarts fins les hores prèvies del partit serà a Barcelona. La inscripció és gratuïta i els participants rebran una samarreta reversible de regal. Els equips que es vulguin inscriure ho han de fer al web de la Federació Catalana

   

  Per l'alcalde de Badalona, Garcia Albiol, "és un orgull que es pensi en Badalona a l'hora d'organitzar esdeveniments d'aquesta magnitud".

   

   

   

  La selecció espanyola podria jugar un amistós a l'Olímpic el 2014

   

  Després de molts anys, aquest dissabte Catalunya tornarà a ser l'escenari d'un partit de la selecció espanyola de bàsquet. Segons Garcia Albiol, "l'Ajuntament de Badalona es va interessar perquè l'Olímpic acollís un d'aquests partits de preparació, però la gira ja estava tancada abans que Garcia Albiol fos president". El president de la Federació Catalana i vicepresident de la federació espanyola, Joan Fa, ha confirmat "que faré un esforç i que aconseguiré, que un dels partits amb més nivell de la preparació de la selecció espanyola pel mundial 2014, es jugui a Badalona".