Badalona repensa les seves festes amb ciutats referents de l’àmbit cultural

  0
  DSC_0723_1.JPG

  15/09/2016 – Tarragona, Berga, Mataró, Igualada, Granollers i Premià de Mar seran els municipis convidats a exposar el seu model de festes locals.

  Quan es compleix un any des que l’Ajuntament i les entitats organitzen conjuntament les Festes de Maig i la Festa Major d’Agost, la Comissió de Festes de Badalona vol engegar una reflexió i transformació de les festes. La comissió, integrada per desenes d'entitats culturals i de tota mena, considera que cal pensar les festes i dotar-les “d’un sentit i estructura definides que permetin assegurar-ne la qualitat i la millora de manera clara”.

   

  Amb aquest objectiu han organitzat una jornada sota el títol “Reinventem les Festes”, el proper 17 de setembre, al Centre de Cultura de Can Canyadó, amb diferents experts i membres de festes d’arreu de Catalunya agrupats per diferents temàtiques.

   

  Obriran la jornada el regidor de Cultura del primer ajuntament democràtic badaloní, Joan Soler i Amigó, i el tècnic expert en cultura tradicional i popular Jan Grau, que parlaran sobre la festa a Badalona.

   

   

  Tarragona i la Patum de Berga seran les convidades per parlar sobre el protocol de les festes, mentre que Igualada i Mataró ho faran sobre les innovacions de les seves festes i Premià de Mar i Granollers sobre els models participatius.