Badalona s’estrena al mes del vi de la DO Alella amb una jornada d’activitats al Port

  0
  75
  port badalona.jpg

  08/10/2016 – El Pati de la Llotja de Pesca de Badalona acollirà una de les 80 propostes programades en el mes del vi de la DO Allella.

  Badalona vol celebrar la seva incorporació al Consorci d'Enoturisme de la Denominació d’Origen (DO) Alella amb un maridatge de vi d’Alella i peix de Badalona aquest proper diumenge 9 d’octubre, d’11 a 14 hores. El Pati de la Llotja de Pesca de Badalona acollirà una de les 80 propostes programades en el mes del vi de la DO Allella que convoca a més de vint municipis del territori de la denominació a promoure la cultura del vi. A Badalona, la iniciativa està impulsada per la Sargantana Cooperativa i també hi prenen part l’Ajuntament, Marina Badalona, el Museu de Badalona, la Confraria de Pescadors i productors locals que s’inclouen en la DO Alella.

   

  La cita de diumenge combina tast de platets elaborats amb peix de Badalona, vi DO Alella, sortides en el quetx Ciutat Badalona i converses de taverna amb els pescadors complementades amb un debat en clau històrica que vol fer el recorregut de Baetulo a la DO Alella, amb visió estratègica orientada al futur. Hi participaran, a partir de les 12.30 hores, la periodista Ruth Troyano, especialista en enoturisme i enocomunicació; Clara Forn, del Museu de Badalona; Josep Coll, elaborador del vi Orígens de Canyet; Joaquim Batlle, president del consell regulador DO Alella; Àlex Mañas, regidor de l’àmbit Badalona Pròspera i Sostenible,  i el director del Campus  de l'Alimentació de la UB (a Torribera), Màrius Rubiralta.