Badalona unifica l’atenció de serveis socials del Centre i Gorg en una mateixa seu

  0
  serveis socials.jpg

  24/11/2016 – Els equips dels Serveis Bàsics d’Acció Social que fins ara donaven atenció als districtes 1 i 5 estrenen una nova seu a tocar de Pompeu Fabra.

  Aquesta setmana ha entrat en servei un nou centre de serveis socials al carrer de Jaume Solà, al barri de Coll i Pujol, amb l’objectiu de reunir en un mateix edifici els equips dels Serveis Bàsics d’Acció Social que fins ara donaven atenció als districtes 1 i 5.

   

  L’objectiu d’aquest canvi d’ubicació és millorar l’atenció als usuaris que s’estava donant per part dels equips dels Serveis Bàsics d’Acció Social situats a la plaça de La Plana (districte 1) i a les oficines del Palau Municipal d’Esports (districte 5). Les instal·lacions de la Plana presentaven problemes d’accessibilitat i d’espai per atendre la ciutadania. En el cas del districte 5, els problemes també eren de manca d’espais adequats.

   

  El trasllat a l’edifici situat al carrer Jaume Solà permet comptar amb un nou centre de Serveis Socials que augmenta la capacitat operativa del servei ja que s’ajunten els dos equips de professionals procedents dels districtes 1 i 5. Comptar amb aquest equip més ampli permetrà millorar l’atenció als usuaris, augmentant la capacitat d’atenció i també la rapidesa.

   

  Cal destacar que l’edifici del carrer Jaume Solà és un equipament totalment accessible al públic, amb espais amplis per atendre als usuaris i amb un fàcil accés amb transport públic, ja que es troba al costat de la plaça de Pompeu Fabra, amb l’estació de la línia L2 i parades dels autobusos B1, B17, B25, B27 i B30 als carrers d’Anselm Clavé i al carrer de la Creu.