Baralla entre famílies gitanes a les portes de Can Ruti

  0
  can ruti gitanos.jpg

  29/09/2016 – La batussa hauria començat per l'enfrontament de dues dones a Urgències; quatre persones van resultar ferides, una d'elles per arma blanca.

   

  Matí de dimecres tens a les portes de l’Hospital Germans Trias i Pujol de Badalona per una baralla entre clans gitanos. Els fets van començar cap a quarts de dotze del matí, quan una dona hauria atacat a una altra amb arma blanca a l’exterior de les portes de l’hospital.

   

   

  La dona va ser atesa a les urgències del mateix centre sanitari. Minuts més tard, van començar a arribar cotxes amb familiars de les dues persones implicades la baralla.

   

   

  Ràpidament, va començar una forta baralla entre els dos clans, davant la sorpresa de moltes persones que aquella hora s’adreçaven al centre hospitalari. Alguns testimonis van explicar ahir als companys del Tot que, un cop començada la batussa, van aparèixer un gran nombre de patrulles dels Mossos d’Esquadra i la Guàrdia Urbana.

   

   

  En un primer moment, la policia va tenir força problemes en separar els implicats, tot i que un cop identificats no es van detenir cap persona a la zona sanitària.

   

   

  En total, quatre persones van resultar ferides de forma lleu, una d'elles amb arma blanca. Durant tot el dimecres, Mossos va recollir diferents denúncies i ha obert una investigació sobre els fets.

   

   

  Diferents fonts indiquen que la batussa tindria el seu origen en el tiroteig que es va produir a Sant Roc el passat mes de juny. Aquests fets ja han provocat, en més d’una ocasió, baralles públiques entre les dues famílies.