0
    24
    suarez seleccio 2.JPG

22/07/2012

La selecció sub20 s'ha penjat el bronze en vèncer Sèrbia per 66 a 67. Suárez ha fet 4 punts, Barrera no ha anotat i Joan Tomàs no ha jugat

Els verd-i-negres Àlex Barrera, Àlex Suárez i Joan Tomàs han aconseguit la medalla de bronze de l'europeu sub20 en vèncer Sèrbia per 66 a 67.

Espanya ha jugat de tu a tu amb la potent selecció balcànica, que només havia perdut un partit en tot el campionat. Tot i els problemes en el rebot defensiu, Espanya ha estat molt sòlida en defensa mantenint la igualtat fins al final. A l'inici de l'últim període Sèrbia estirava el marcador, però Espanya s'ha tornat a apropar. El serial de tirs lliures semblava afavorir els balcànics que guanyaven per 4 punts a falta d'un minut però un nou parcial espanyol culminat amb un triple d'Abrines a falta de 9 segons ha sentenciat el partit.

Suárez ha anotat 4 punts en 12 minuts, Barrera no n'ha fet cap en els 11 que ha estat a pista i Joan Tomàs no ha jugat.