Bon debut de la U20 a Platja d’Aro (82-70)

  0
  agusti_sans.jpg

  26/06/2015 – La selecció dels badalonins Paco Redondo i Salva Camps ha aconseguit el seu primer triomf de la preparació cap a l’Eurobasket.

   

  Sense Alberto Abalde, reservat, la selecció espanyola U20 debutaria al Torneig Internacional Eurohopes de Platja d’Aro imposant-se a Bèlgica amb certa comoditat. Les rotacions i la intensitat mostrada pel combinat de Paco Redondo, sobretot a la sortida del tercer quart, serien les claus del triomf d’Espanya.

   

  Agustí Sans formaria part del quintet ideal actuant en la posició d’escorta, formant parella interior amb Alberto Martín (UCAM Múrcia). Durant el primer quart (24-19), el base balear anotaria 5 punts i capturaria 3 rebots, sent el jugador més ben valorat de la U20 (8).

   

  L’equip de Paco Redondo tancaria el primer acte amb un petit parcial de 6 a 0 i començaria el segon explotant la qualitat interior de Juancho Hernangómez i Ilimane Diop. A més, Sans continuaria aportant en totes les facetes del joc i José Nogués i Gerard Gomila podrien anotar els seus primers punts.

   

  Al descans, Espanya guanyava per un clar 47 a 35 (47-35), distància que es veuria incrementada a la represa. Mantenint una intensitat defensiva alta i buscant Hernangómez (32 de valoració), la U20 podria ampliar el seu lideratge (67-53).

   

  Durant el tercer parcial, Gomila podria ampliar la seva cota de protagonisme i producció, mentre que David Iriarte disposaria de la seva primera rotació. Bèlgica es veuria incapaç d’igualar els percentatges d’Espanya, tot i els intents de jugadors com Andy Van Vliet (16 punts) i Emmanuel Lecomte (19). 

   

  La U20 acabaria perdent l’últim quart (15-17), encara que el triomf mai perillaria pels homes de Paco Redondo. Demà (19h), segon partit del torneig de Platja d’Aro contra Polònia. En aquest primer duel amistós, els jugadors formats al FIATC Joventut han exhibit els següents números:

   

  Agustí Sans: 8 punts (3/8 en tirs de camp), 4 rebots, 3 assistències i 11 de valoració en quasi 24 minuts a pista.

   

  José Nogués: 7 punts (2/8 en tirs), 3 rebots, 2 assistències, 1 recuperació i 10 de valoració en 20 minuts a pista.

   

  Gerard Gomila: 8 punts (2/6 en tirs), 3 rebots, 1 assistència, 2 recuperacions i 10 de valoració en 23 minuts.

   

  David Iriarte: 1 assistència i -2 de valoració en 4 minuts.