Bon punt a casa del Prat

0
    31

31/03/2013 – El Badalona va recuperar sensacions empatant a domicili contra el Prat. El gol inicial d'Abraham va ser igualat pels locals en els últims minuts de partit

No era difícil millorar l'actuació de tres dies enrere, quan el Yeclano va treure els colors al Badalona més indolent i trist del que anava de curs. Els jugadors escapulats sabien que urgia una reacció, que calia demostrar que la desfeta anterior havia estat un error puntual, que no era pas l'inici d'una mala tendència. Més actitud, una mica més de joc i un punt va ser el que va treure ahir el Badalona del camp del Prat. Conclusions tènuement positives però que poden resultar insuficients, ja que al final de la jornada la distància respecte a la zona de descens continuarà reduint-se.

En un primera part discreta, en què el Prat va cedir la pilota a un Badalona que tampoc va saber fer-ne massa amb ella, les ocasions van ser molt escasses. Els locals en van tenir un parell en el tram inicial del partit. Per part badalonina, un gran xut de Joaquin que va sortir prop del pal va ser l'oportunitat més clara per haver mogut el marcador.

El ritme de la segona meitat va ser molt diferent, molt més mogut, molt més carregat d'intensitat. Una mala elecció de la defensa local va ser aprofitada pel sempre destacat Abraham, que va fer el 0-1. Crescuts pel gol favorable, els de Càmara van gaudir poc després d'avançar-se de dues aproximacions que haurien pogut segellar el duel, però el propi Abraham i Joaquin no van encertar. Al Prat va costar-li assimilar el cop, però una vegada ho va fer va aconseguir més profunditat en les seves accions i va generar incertesa en una defensa badalonina molt ben disposada. A falta de només tres minuts, Creus va rematar un córner que va donar finalment als pratencs l'empat que tant havien buscat en el tram final de partit.

El triomf d'ahir del Constància contra l'Oriola obre encara més la zona baixa del grup. Amb 40 punts, el Badalona està quatre per sobre de la plaça de promoció de descens i sis millor que l'Oriola, que ara seria el primer que baixaria a Tercera.

FITXA TÈCNICA

AE Prat: Teixeira; Miki (Creus 83'), Murillo, Cazorla, Larios, Fernando, Sebas (Charly 58'), Fran, David López, Ignacio, Matamala (Manu 72')

CF Badalona: Marcos; Sobregrau, Pelegrí (Borja Abenia 46'), Marcelo, Bermudo; Javi Moreno, Xavi Muñoz, Joaquin; Abraham (Ferrón 81'), Robert, Manolo Bueno

Àrbitre: Berjano Ariztegui (col·legi de Navarra). Grogues: David López, Fernando (Prat); Javi Moreno, Bueno (Badalona)

Gols: 0-1, Abraham (minut 52); 1-1, Creus (minut 87)