Brandon Paul: “He fallat en la defensa de l’u per u”

  0
  1516_CJB-UNI (19).jpg

  06/12/2015 – Anotant 25 punts, l’aler del FIATC Joventut ha completat la seva millor actuació a la Lliga Endesa, tot i que la seva fam de millora no el deixava estar content.

   

  Ho està demostrant partit rere partit. Brandon Paul és un jugador d’un nivell molt alt. Sens dubte, parlem d’una de les revelacions de l’ACB. Amb l’actuació executada per l’exterior contra l’Unicaja (25 punts i 26 de valoració), Paul s’ha destacat com un dels principals protagonistes del cap de setmana a la lliga.

   

  “Penso que hem de ser més intensos en defensa. En atac hem pogut moure bé la pilota durant molts minuts, però en defensa ens hem adormit. Unicaja ha disposat de molts tirs oberts”, declarava Brandon Paul des del vestidor de l’Olímpic, després de caure per 84 a 90.

   

  “Penso que els exteriors hem de fer una feina més bona a l’hora de defensar l’u contra u. He fallat en la defensa de l’u per u. Només tinc ganes de començar a entrenar un altre cop per millorar-ho”, afegia el jugador verd-i-negre.

   

  Malgrat haver completat un gran partit, Paul es mostrava afectat pel resultat final de l’encontre. El FIATC Joventut acabaria caient després d’anar a remolc durant molts minuts fruit d’una mala defensa.

   

  “Serà difícil, però tenim molts jugadors que ja han viscut situacions així en aquesta lliga. La temporada és llarga i hem de buscar la manera de tornar a la nostra millor versió”, comentava Paul sobre la dificultat que tindrà per l’equip tallar la mala ratxa de resultats.

   

  Valorant la seva actuació individual, l’aler optava per restar-li importància. “Si perdem, no importen els punts que jo anoti. En puc fer 60, però si el resultat no és l’esperat, no serveixen de res. Hem d’estar més concentrats”, advertia el jugador de la Penya.