BSA llança una APP sobre salut infantil

  0
  IMG_0116.JPG

  22/11/2017 – Brots de malalties, com actuar en certs casos, dosis de medicaments i alimentació seran algunes de les informacions disponibles.

  L’equip de Pediatria de Badalona Serveis Assistencials (BSA) ha llançat aquesta setmana “Appediatria”, una aplicació mòbil amb la qual vol facilitar a les famílies l’accés a informació fiable i pràctica sobre salut infantil. L’app, que ha estat desenvolupada amb la col·laboració del Col·legi Oficial d’Infermeres i Infermers de Barcelona i ofereix els continguts en català i castellà, ja es pot descarregar en dispositius Android i properament estarà disponible per al sistema operatiu iOS.

   
  D’aquesta manera, l’equip de Pediatria de BSA fa un pas més en el camí que va encetar l’any 2011, amb la posada en marxa del blog “Parlem-ne”, per estendre l’acompanyament a les famílies més enllà dels consultoris dels centres d’atenció primària (CAP). Concretament, en aquest nou projecte participen tres pediatres i quatre infermeres pediàtriques. 

   

  L’app es divideix en diverses seccions, que aniran dotant-se se nous continguts  progressivament. S'oferiran infografies sobre com actuar davant dels problemes de salut freqüents, dosis de medicaments que cal administrar, alimentació o prevenció d'accidents i cures. També hi haurà un apartat dedicat a les vacunes i un altre amb temes d'actualitat, com ara si es detecta un brot d'una malaltia.