Bufalà i Unificació Badalona Sud descansen

  0
  72
  municipal_badalona_sud.png

  20/05/2013 – Ni Bufalà ni Unificació Badalona Sud van jugar els seus partits corresponents a la 32ª jornada de lliga. Ambdós haurien d'haver-se enfrontat a equips ja retirats

  L'Unificació Badalona Sud va confirmar el passat cap de setmana el seu descens, acomiadant-se de la Tercera Catalana sense ni tan sols jugar. A falta de dues jornades per concloure el curs, els badalonins són penúltims amb vuit punts menys que l'Esquerra de l'Eixample, qui alhora també té confirmada la plaça de promoció de descens. Així doncs, l'Unificació visita dissabte al Sant Just amb la certesa del descens, però amb la intenció de intentar acomiadar-se de la categoria de la millor manera possible.

   

  Al grup quart, tampoc el Bufalà va jugar contra La Salle Premià. Els badalonins van rebre així tres punts de franc, que el situen a un punt de distància del Poble Nou 2000. Aquesta setmana l'equip té un transcendental compromís, rebent a casa al cinquè, el Llavaneres. El Bufalà no es pot permetre cap altre resultat que la victòria si vol seguir aspirant a una segona posició que tot just va perdre una jornada enrere.