Caldrà remuntar (92-75)

0
    39

14/10/2016 – Les Minnesota Lynx d’Anna Cruz perden el tercer partit de la final de la WNBA, resultat que les obliga a guanyar els dos pròxims encontres per repetir títol.

Després d’aconseguir igualar la sèrie (1-1) completant una exhibició al Target Center (79-60), les Minnesota Lynx patirien un gran daltabaix en el seu debut a Los Ángeles. Al Galen Center, les Sparks tornarien a agafar avantatge en la final de la WNBA, situant-se a només una victòria de l’anell (2-1).

Les Lynx d’Anna Cruz es veurien sorpreses des de l’inici per l’encert de Parker i Ogwumike, líders absolutes de les Sparks (21-6). En només un quart, Los Ángeles gairebé doblava l’anotació de la franquícia de Minneapolis (32-17), castigant cada pèrdua amb cistella fàcil i arribant a gaudir d’una renda de 22 punts.

Parker (24+9) i Ogwumike (21+9) es mostrarien intractables, mentre que Maya Moore no podria exhibir el seu nivell de joc habitual (9+7). Malgrat remuntar de forma parcial durant el segon quart (48-40), cada intent d’aproximació protagonitzat per les Lynx seria contestat de forma rotunda (70-58).

Finalment, amb un parcial de 8 a 0, Los Ángeles trencaria definitivament el tercer partit de la final (89-71). En aquest tercer duel, Anna Cruz tindria un paper testimonial (3 minuts). Si no es vol acomiadar del títol, l’equip de la badalonina necessita vèncer demà a la pista de les Sparks per forçar el cinquè i definitiu encontre a Minnesota. Per repetir anell, cal una reacció èpica.