Campiones perfectes (76 a 57)

  0
  natzaret campiones.JPG

  10/06/2014
  Les de Xavi Duatis també es van imposar al Canovelles a la final i van tancar una temporada perfecta amb 33 triomfs en 33 partits

  El Natzaret femení va aconseguir tancar la temporada perfecta amb el títol de campiones de la 2a Catalana.

  Les de Xavi Duatis es van imposar al Canovelles a la final per 76 a 57 i van acabar el curs com a campiones de la Copa Badalona, de la lliga regular i de tota la 2a Catalana femenina i amb un immaculat registre de 33 de 33.

  Tot i la diferència final en el marcador, les badalonines no ho van tenir fàcil fins al tram final. La solemnitat de l'acte, amb presentacions de les jugadores i cant dels segadors inclòs, va afectar els 2 equips, que van iniciar el matx amb els nervis típics d'una final.

  Els errors no forçats es repetien a banda i banda, i només l'encert exterior del Natzaret marcava la diferència. El Canovelles responia carregant el rebot ofensiu i traient faltes prop de la cistella (21 a 13).

  Al 2n quart, les del Vallès van plantar una defensa zonal i el partit es va travar. El Natzaret va cometre moltes faltes i va perdre la continuïtat. Tot i així, amb ofici va saber mantenir la renda abans de marxar als vestidors (39 a 32).

  A la represa, el partit es va endurir encara més i això va afectar les badalonines, que no podien dur la batuta del partit. El Canovelles es va arribar a posar a 4 per tancar el quart (52 a 48) i va passar tota la pressió al Natzaret, que no havia perdut cap partit en tot l'any i veia com el rival li menjava terreny.

  La resposta però va ser demolidora, i des de la defensa, la base d'aquest equip, les blaves van sentenciar el partit. La intensitat al darrere també es va contagiar al davant, on el Natzaret va aconseguir carregar de faltes al seu adversari. A més, l'encert exterior i algunes jugades de 2+1 van acabar de desmoralitzar al Canovelles, que es va veure clarament superat.

  Amb el xiulet final l'alegria es va desbordar i es va tancar a la pista un curs fantàstic.
  Nerea Castro, autora de 20 punts, i Eli Calvo, Marta Santiago i Maria Garrido amb 10 punts cada una, van ser les més destacades.

  Galeria de fotografies de la FCBQ