Can Cabanyes acull una nova edició de la Festa Indiana

  0
  fira indiana.JPG

  07/06/2014 – La festa inclou diverses activitats com la degustació de cigrons estofats amb tripa, actuacions musicals o l’establiment d’un mercat indià.

  El Centre Cívic Can Cabanyes serà l’escenari, dissabte 7 i diumenge 8 de juny, de la Festa Indiana, una trobada on se celebra el passat indià d’algunes masies de Badalona, com la mateixa masia de Can Cabanyes. La festa inclou diverses activitats com la degustació de cigrons estofats amb tripa, actuacions musicals o l’establiment d’un mercat indià.

   

  Tot plegat s’iniciarà a les 17 hores del dissabte amb l’obertura del mercat. A continuació, se succeiran les actuacions de tot un seguit de grups de música i ball com són el Grup de Ball Can Cabanyes, AV Nova Lloreda Sud, AMPA Joan Miró, AV Nova Lloreda Nord, AV Complex Catalunya, Tacón del Duende, Associació de Dansa Complex, Diana, Mar Serena, Centro Cultural Rociero Nuestra Señora de la Esperanza, Associació Cultural Andalusa de Còrdova amb els grups Arte y Estilo i Azahar, i Cefe i la Coral del Casal d’Avis Pep Ventura que presentaran l’havanera Badalona.

   

  Un cop acabades les actuacions, a les 20.30 hores, hi haurà un dels moments més esperats de la Festa Indiana: la degustació de tripa amb cigrons, un sopar popular, a un preu de 2 euros, a càrrec de les entitats del districte i el Centre Cívic Can Cabanyes.

   

  La festa s’ha ampliat enguany al diumenge 8 de juny, amb un ambient protagonitzat per la música sudamericana. Per altra banda, continuarà obert el mercat indià. A més, es realitzaran diversos tallers sobre temàtiques com pintura i activitats manuals o meditació. A les 10 hores, Francisco Campos, expert en temes indians, oferirà una conferència sobre la petjada indiana a Badalona. Els actes acabaran amb una actuació que fusiona el flamenc i la música afroveneçolana.

   

  Els organitzadors conviden a tots els assistents a posar-se un barret i vestir-se d’indians per contribuir a l’ambient de la festa. A més, hi haurà un concurs de fotografies sobre la jornada, organitzat per la Penya fotogràfica de Badalona. Les millors instantànies es mostraran en una exposició al mateix Centre Cívic Can Cabanyes.