Can Ruti ha realitzat més de 10.000 cirurgies cardíaques en els últims 20 anys

  0

  El servei de Cirurgia Cardíaca de l’Hospital Germans Trias i Pujol de Badalona va complir el passat divendres, 20 de novembre, 20 anys en els quals ha realitzat un total de 10.822 operacions, amb una mitjana anual de 550 intervencions fins a 2015, que han augmentat fins a les 750 actuals, ha informat el centre.

  “L’obertura del servei va ser conseqüència de la necessitat de donar una atenció més ràpida a la població amb problemes quirúrgics cardíacs, que a principis dels anys 2000 havien d’esperar molt de temps”, ha explicat el cap del servei, Christian Muñoz.

  Can Ruti és avui dia pioner en cirurgies de cor mínimament invasives i dos anys enrere va implantar per primera vegada a Catalunya un nou tipus de vàlvula biològica per cateterisme.

  Es tracta d’un dispositiu especialment dissenyat per a poder intervenir a pacients complexos amb malalties severes de la vàlvula aòrtica del cor amb un abordatge a través del lateral esquerre del tòrax i altres accessos, com l’artèria subclàvia i la caròtide.

  FER UN COMENTARI

  Si us plau introdueix el teu comentari!
  Si us plau introdueix el teu nom aquí