Cancel·lar els àpats de Nadal: la recomanació d’Oriol Mitjà

  0
  64

  L’epidemiòleg Oriol Mitjà demana cancel·lar els àpats de Nadal multitudinaris. Segons Mitjà, la previsió és que hi haurà un gran pic de contagis de la variant Òmicron al gener del 2021, tot i que la gravetat dels casos en comparació a la variant Delta és inferior. Mitjà, això sí, assegura que s’infectarà un grup molt gran de persones, incloent els vacunats.

  En conseqüència, l’epìdemiòleg de Can Ruti recomana fer àpats de Nadal a casa només amb els pares i convivents habituals. Mitjà anima també a vacunar-se amb la tercera dosi, sobretot per fer créixer la protecció contra Òmicron en la població de més de 60 anys.

  Gairebé 23.000 nous contagis de covid es van detectar la setmana passada a Catalunya, segons les últimes dades disponibles, del 5 a l’11 de desembre. La incidència més gran es detecta ara entre els infants, que aquest dimecres es comencen a vacunar contra la covid. Una xifra de contagis tan alta com aquesta no es veia des de finals de juliol i suposa que en l’últim mes els contagis s’han multiplicat pràcticament per tres.

  FER UN COMENTARI

  Si us plau introdueix el teu comentari!
  Si us plau introdueix el teu nom aquí