Cap a Olot amb les primeres urgències

  0
  Prèvia.jpg

  19/01/2018 – El Municipal d’Olot posarà a prova el Badalona aquest diumenge, a dos quarts de cinc, en el moment més delicat de la temporada. 

  El Municipal d’Olot posarà a prova el Badalona aquest diumenge, a dos quarts de cinc, en el moment més delicat de la temporada. Els escapulats, que no guanyen des del 12 de novembre, trobaràn un rival en una dinàmica totalment oposada: des de l’arribada del tècnic Raúl Garrido, fa sis jornades, la UE Olot només han perdut un partit i es troba a un pas de sortir del pou. Els garrotxins, que han estat gairebé tota la primera volta en posicions de descens, ben segur que veuran el partit contra l’equip de Manolo González com una gran oportunitat. El cas és que tocarà patir de valent. El Badalona no ha deixat de caure durant els últims dos mesos i ja veu de molt a prop la zona baixa de la classificació. Set partits sense conèixer la victòria són una llosa massa pesada com perquè no saltin les alarmes. Les lesions, la mala sort, la manca d’encert i l’absència de reforços justifiquen la situació, però arribats aquí, amb el setzè classificat a només tres punts, no toca res més que trobar solucions.
  El que segur trobarà el Badalona a la capital de la Garrotxa és a tres vells coneguts: Marc Mas, Iván Guzmán i Marc Cosme, aquest últim traspassat fa només dues setmanes. No podràn defensar la samarreta escapulada, lesionats, Kilian Duran, que pàteix una luxació a l’espatlla que el mantindrà lluny dels terrenys de joc durant tres setmanes, Adri Rivas, que haurà de portar guix a la mà i es perdrà el pròxim mes de competició, i Adrià Parera, que espera un diagnòstic a la seva lesió. Per contra, tornaran Héctor Camps i Néstor Querol, després de complir sanció contra l’Elx. Dimecres l’equip de Manolo González es va provar en un amistós contra la selecció catalana amateur (1-1) en el qual Miquel Robusté va tornar a tenir minuts de joc.
  El partit de diumenge el xiularà el balear Mateo Busquets Ferrer.