Càstig immerescut contra el líder (2-3)

0
    23

17/11/2013 – Nova derrota del CF Badalona, aquest cop contra un líder, el Llagostera, que va rendibilitzar a la perfecció les accions a pilota aturada per endur-se amb patiment els tres punts del camp del Centenari (2-3).

Nova derrota del CF Badalona, aquest cop contra un líder, el Llagostera, que va rendibilitzar a la perfecció les accions a pilota aturada per endur-se amb patiment els tres punts del camp del Centenari (2-3). Els escapulats van merèixer millor sort en un partit en què van disposar d'ocasions per obtenir un millor resultat, dominant els gironins en diverses fases. Va faltar un pèl de sort i que l'àrbitre no es mengés el xiulet en algunes accions dins de l'àrea del Llagostera que podria haver castigat amb penal. El conjunt de Piti Beltonte tampoc va aprofitar que els gironins van jugar els últims 20 minuts amb 10 homes per l'expulsió de Barnils amb vermella directa i continuen en zona de descens a l'espera de visitar el camp del Llevant B, rival directe en la classificació. El Llagostera, pel seu cantó, suma 31 punts i manté el seu frec a frec amb l'Atlètic Balears per la primera plaça.
    El Badalona va haver de remuntar el matx en dues ocasions. El Llagostera, letal a pilota aturada, va obrir el marcador quan només s'havien disputat deu minuts aprofitant una falta lateral que Eloi va rematar dins l'àrea petita (0-1). El gol va deixar tocat l'equip escapulat durant uns minuts, però el golejador Abraham, l'home més incisiu en atac, va despertar el Badalona amb una vaselina que va marxar fora per ben poc. Aquesta acció va esperonar els de Piti Belmonte, que poc després, en una bona jugada col·lectiva, van estar a punt de fer l'empat. La rematada de cap d'Enric va ser refusada per la defensa del Llagostera "in extremis" en la primera acció polèmica del matx, ja que els escapulats van reclamar mans dins l'àrea. Amb el 0-1 es va arribar al descans, tot just després d'un altre ensurt a la porteria de Marcos en una altra falta lateral rematada per Sellarès.
    El partit va embogir en la represa. Joaquín, rematant de cap una gran incursió per la banda esquerra de Boniquet, va fer l'empat (1-1). I poc després Abraham va tenir el 2-1 a les botes. El seu xut creuat el va desviar Moragón, i quan Lázaro es disposava a marcar aprofitant el rebuig va ser objecte de clar penal. L'àrbitre no el va assenyalar i el futbol va ser injust amb els escapulats, perquè en els seus millors moments van encaixar l'1-2, obra també d'Eloi amb una impecable rematada de cap. Tornava tocar a remuntar i els de Piti Belmonte ho van fer, quan Barnils, com a últim home de la defensa, va cometre penal sobre Abraham i va ser expulsat. El mateix Abraham, que poc abans ja havia caigut dins l'àrea en una jugada dubtosa,  va fer el 2-2 i amb 20 minuts per jugar i un home més el Badalona semblava capacitat per donar la campanada i tombar el líder. La sort, però, va girar l'esquena als escapulats, que van refusar malament un servei de córner executat per Pitu i Enric gallego es va fer el definitiu 2-3 en pròpia porteria.
    FITXA TÈCNICA:
    CF Badalona (2): Marcos, Cárdenas (Sergio Maestre, 45'), Bermudo, Joan Castillo, Robert  Costa, Sergio Gómez, Puigdollers (Joaquín, 32'), Boniquet, Enric Gallego, Lázaro (Lolo 70')  i Abraham.
    UE Llagostera (3): Moragón, Masó, Vallho, Cano (Barnils, 50'), Barón, Tito, Tarradellas, Jordi López (Àlex Cruz, 57´), Sellarès (Chamorro, 71'), Pitu i Eloi.
    Gols: 0-1 Eloi (10'); 1-1 Joaquín (55'); 1-2 Eloi (62'); 2-2 Abraham, de penal (71´) i 2-3 Gallego en pròpia porta (83').
    Àrbitre: Vicente Gil Coscolla. Va expulsar amb vermella directa el visitant Barnils (71'). Va ensenyar  targeta groga a Cárdenas, Bermudo, Puigdollers, Abraham i Sergio Maestre, del Badalona, i als visitants Barón, Sellarès i Àlex Cruz.