Centenars de persones gaudeixen de ballet, òpera, dansa popular i flamenc a Les Nits del Port

  0
  Photo 20-07-13 22 16 10 (Copiar).jpg

  22/07/2013 – També les entitats culturals i establiments de la ciutat van oferir una mostra gastronòmica. El públic destaca la rondalla manxega 'Que bonita es Badalona' com una de les millors actuacions del festival.

  L'esplanada del Moll de Ribera del Port de Badalona ha estat l'escenari de Les Nits del Port que s'han celebrat el passat divendres i dissabte, dies 19 i 20 de juliol. Al voltant de mig miler de persones han gaudït de ballet, òpera, dansa popular i flamenc, a càrrec d'entitats badalonines com el Jove Ballet Clàssic de Badalona, el Coro Rociero de ACRA i el Centre Aragonés de Badalona, entre d'altres. A més de música en directe, algunes entitats culturals que varen actuar en el festival i altres establiments de la ciutat van oferir una mostra gastronòmica.

   

  El públic assistent, que també va tenir el plaer de notar la fresca de la nit arran del mar, va destacar la rondalla Qué bonita es Badalona, a càrrec de la Casa Castellano Manchega de Badalona, i de l'actuació d'òpera de la mà del tenor José Luis Blanch i la mezzosoporano Angela Lorite, amb Alex Morandini al piano, com unes de les millors actuacions de les dues nits del festival.