CiU carrega contra el PP per la falta de manteniment del Gorg

  0
  gorg.JPG

  07/11/2013 – La federació recorda que Albiol va criticar l'anterior govern per l'estat del barri i creu que, contràriament al que es prometia fer, la zona ha empitjorat els darrers dos anys.

  CiU ha carregat aquesta setmana contra la gestió del govern local de diferents zones del Gorg. El president del grup municipal, Ferran Falcó, ha exigit “una actuació urgent i significativa per a reparar tots els desperfectes que hi ha als espais públics de recent construcció existents al barri, a l’entorn de la Rambla, el pont de Sant Lluch, o els carrers adjacents”. També en la direcció de dignificar l’àrea, insta l’Ajuntament a aconseguir que les empreses i bancs propietàries dels solars abandonats tinguin cura de garantir el seu adequat manteniment i tancat.  

   

  Ferran Falcó recorda que el PP “es va presentar a les passades eleccions prometent que arreglaria el barri, i no només no l’ha arreglat, sinó que no ha impedit que la seva degradació en els darrers dos anys hagi estat accelerada i sostinguda”. En aquest sentit, els nacionalistes han rememorat el vídeo que Albiol va realitzar l’any 2008 qualificant el Gorg de zona zero i que acabava dient: Si jo fos alcalde, em cauria la cara de vergonya de veure com tinc determinats espais de la ciutat

   

  CiU ja ha anunciat que intensificarà els seus contactes amb els ciutadans del Gorg, inclosa l’associació de veïns, per a analitzar la situació actual del barri i abordar les condicions que ha de tenir el planejament urbanístic que faci possible la construcció d’habitatges en els solars actualment abandonats.