CiU engega una enquesta per saber si els badalonins volen un canvi de govern

  0
  IMG_4013.JPG

  12/02/2013 – La federació nacionalista preguntarà a un total de 800 persones per conèixer l'opinió del carrer; el resultat serà un argument més per la presa de decisions dels convergents.

  Des del primer moment Convergencia i Unió va avisar que reflexionaria molt i molt profundament l’opció d’un canvi de govern a l’Ajuntament de Badalona. Amb PSC i ICV-EUiA disposats a derrocar l’executiu del PP i Garcia Albiol, l’única peça que resta és la del grup que lidera Ferran Falcó.

   

  Falcó explica des de fa setmanes que la moció de censura i una alternativa de govern han de comptar amb el recolzament de la ciutadania per no donar arguments victimistes a Albiol de cara a les properes eleccions. Elevant al màxim aquesta premissa, la federació nacionalista ha engegat una enquesta entre un total de 800 persones de la ciutat per mesurar l’opinió del carrer.

   

  Finançada des de la direcció nacional del partit, l’enquesta donarà a CiU una guia en la futura presa de decisions. La finalització de la mateixa no determinarà pas l’inici de converses a tres bandes amb PSC i ICV-EUiA, que si bé continuen proliferant de manera informal, no han entrat encara en el terreny més protocolari i estrictament seriós i definitiu.