Comença el compte enrere del XV Certamen Internacional de Pintura de Zurbarán

  0
  zurbaran.JPG

  04/10/2016 – El termini de presentació de les obres finalitzarà el 29 d’octubre.

  Comença el compte enrere de la quinzena edició del Certamen Internacional de Pintura de Zurbarán, organitzat com cada any per l’Associació Cultural Extremenya Zurbarán de Badalonam amb l’objectiu de retre homenatge al pintor extremeny Francisco de Zurbarán, en el 352è aniversari de la seva mort. El comitè organitzador s’ha reunit aquesta darrera setmana amb la finalitat d’anunciar la identitat dels membres del jurat que decidirà quines seran les obres guanyadores, com així també informar de les principals cites relacionades amb aquest esdeveniment i presentar el cartell d’enguany.

   

  Un jurat integrat per experts de reconeguda solvència en el camp de la pintura, la cultura i l’art, realitzarà una selecció de les 30 millors obres que passaran a la fase final i que estaran exposades durant les dues primeres setmanes del mes de novembre en el Centre Cívic La Salut.

   

  Per quinzè any consecutiu, pintors de totes les nacionalitats i comunitats autònomes a nivell nacional estan cridats a participar amb les seves propostes artístiques, que hauran de tractar de tema i tècnica lliures, inèdites, originals i no premiades anteriorment en un altre concurs. Pel que fa als premis, enguany es destinaran prop de 4.200 euros, que seran repartits en un primer premi de 1.000 euros, un segon premi de 725 euros, un tercer de 500 euros, un quart de 300 euros i un cinquè i sisè premi de 800 euros.

   

  El termini de presentació de les obres per participar en aquesta convocatòria va començar el passat 1 de setembre i finalitzarà el proper 29 d’octubre i s’han d’entregar a l’Associació Cultural Extremenya Zurbarán, situada al carrer de Víctor Balaguer, sense número, de 18 a 20 hores.

   

  D’altra banda, la decisió del jurat se celebrarà el 19 de novembre a les 18.30 hores en el Centre Cívic La Salut, on es procediran a l’entrega dels premis en un acte en el marc de la Setmana Cultural de l’entitat extremenya.