Comença la instal·lació d’un semàfor a Martí Pujol per reduir la velocitat dels vehicles

  0
  marti pujol.jpg

  20/06/2017 – La mesura és una reclamació del veïnat, que la reivindica insistentment des de fa mesos.

  L’Ajuntament de Badalona instal·larà a partir d'aquest dimecres un semàfor a l’avinguda d’en Martí Pujol, al pas de vianants a l’alçada del parc de Can Barriga, per millorar la seguretat viària dels vianants que creuen per accedir al parc o a la parada d’autobusos.

   

  Aquesta actuació respon a les demandes veïnals i complementa altres ja posades en marxa per l’Ajuntament, per reduir la sinistralitat i evitar l’excés de velocitat dels vehicles que circulen per l’avinguda al seu pas pel barri de Bufalà. La mesura ha estat consensuada amb l’Associació de veïnes i veïns de Bufalà, i dóna resposta a una problemàtica de fa anys que s’arrossegava.

   

  La instal·lació del semàfor està contemplada des de fa mesos al Ple Recupera, que reserva una partida de 80.000 euro per a la col·locació de semàfors en punts conflictius, com ara aquest.

   

  Onada verda i altres elements

   

  Per evitar l’excés de velocitat dels vehicles al seu pas per l’avinguda d’en Martí Pujol l’Ajuntament va instal·lar una banda reductora de velocitat i va reforçar la senyalització vertical. Així mateix, en el tram entre la B20 i l’encreuament amb l’autopista C31 es van sincronitzar tots els semàfors de manera que per poder-los passar tots en verds cal circular a una velocitat mitjana de 30 quilòmetres per hora.