Còmoda victòria dels Dracs abans de debutar en la lliga europea

0
    42

27/04/2017 – Els badalonins van rebre als Valencia Giants, que van vèncer per 52-0.

Còmoda jornada per als Badalona Dracs la viscuda el passat diumenge, 23 d’abril, en el camp del Badalona Sud, on els homes de Calatayud van derrotar sense problemes als Valencia Giants per un clar 52-0. Després de la darrera derrota collida en la visita a Reus davant els Imperials i que va trencar la ratxa d’imbatibilitat en la competició de la lliga que durava ja dos anys, els badalonins van tornar a mostrar la seva superioritat davant el conjunt valencià, a qui ja va vèncer amb facilitat en la primera volta.

La vuitena victòria en la LNFA 2017, els permet continuar liderant la classificació, a l’espera de la darrera jornada, on rebran als València Firebats, vigent subcampió i que va certificar aquest passat dissabte la seva classificació per a les semifinals al vèncer als Murcia Cobras en la pròrroga per un ajustat 29-28.

El triomf davant els Giants, que es va presentar a Badalona amb les importants baixes de Tutone i Murphy, es va cimentar en un espectacular primer quart, on els badalonins van sortir a per totes per no donar opció a la sorpresa infringint al seu rival un parcial de 31-0 que deixava el partit decidit després dels primers 15 minuts.

Ja des de la primera jugada (touchdown de retorn de kick off de Joey Herrick), els locals van manar en el marcador, per ampliar-lo més tard amb dues anotacions després d’unes carreres d’Edu Morlans i Javier Fernández. Raúl Cernuda anotava més tard després el primer pas de touchdown. Sergi Gonzalo i Albert Pascual van tancar el marcador en el primer quart després de retornar una intercepció sobre Alvaro Cosín.

En el segon parcial, el nord-americà Joey Herrick aconseguia la seva segona anotació un nou pas de Sergi Gonzalo, que situava el 38-0 amb el que s’arribaria al descans.

A la segona meitat, el quarterback Sergi Gonzalo llançava dos passos més de touchdown fins al seu germà Xavi Gonzalo i Hunter Lee, sumant 42 en l’actual LNFA 2017 i tancant el marcador fins a deixar el definitiu 52-0.

Lliga europea

Després d’aquesta victòria, arriba un dels moments més esperats de la temporada, el debut de la BIG6 Europe (European Football League), que tindrà cita aquest dissabte 29 d’abril en l’Eintraich Stadium de Braunschweig (Alemanya), davant els vigents campions continentals New Yorker Lions.

Per aquest enfrontament, l’entrenador Calatayud disposarà de tota la seva plantilla en condicions per tornar a aconseguir un gran resultat en una competició internacional.