Corny: “He somiat més d’un cop amb aquell triple”

  0
  corny.jpg
  26/04/2014
  El "papi" verd-i-negre s'ha mostrat molt emocionat de tornar a Badalona i veure "el meu equip"
   

  L'heroi del 94 ja és a Barcelona per participar en els actes d'homenatge als protagonistes d'aquella fita. El "papi" verd-i-negre ha atès als mitjans de comunicació a l'hotel AC Marriot de Barcelona, des d'on ha explicat els records d'aquella nit d'abril.

  "He somiat més d'un cop en aquell triple", ha confessat el nord-americà, que també admet haver vist el partit repetit més d'una vegada. 

  Corny s'ha mostrat "molt content" de tornar a Badalona per veure "el meu equip". "Va ser molt important per l'equip i per la ciutat. Sempre em quedarà a la memòria", ha declarat. 

  El 10 de la Penya no ha dubtat en afirmar que el millor record que té d'aquella temporada són els companys de l'equip mentre que de l'entrenador d'aquella gesta, Zeljko Obradovic, ha dit que "estava una mica boig, però era un guerrer i tenia una idea molt clara de com guanyar. Sabia el que volia".

  Ara, Corny és el propietari d'una serie de pàrquings a tota la zona de Texas, una feina que "no és tant divertida com jugar a bàsquet però no està malament", i des de Dallas ha explicat que segueix l'ACB i també els jugadors del planter verd-i-negre que ha aportat a l'NBA. 

  Preguntat sobre què li diria a la plantilla actual per guanyar una nova Copa d'Europa, ha declarat que per ell el secret de l'èxit és "experiència, sort i treball". "Després dels entrenaments sempre practicava el tir de 3 que vaig acabar ficant", ha apuntat.

  Corny, com la resta de jugadors, soparan junts aquest vespre amb els consellers d'aquella època, aniran a la Carpa en un acte multitudinari amb els aficionats, assistiran a una recepció oficial de l'Ajuntament demà al migdia, i participaran a l'homenatge que es farà a la mitja part del partit entre el FIATC Joventut i el Gran Canària.