Creu Roja finançarà els medicaments a persones amb dificultats econòmiques

  0
  medicaments.jpg

  19/11/2013 – La iniciativa s’adreça als usuaris de tots els centres d’atenció primària de Badalona, Santa Coloma de Gramenet i Sant Adrià de Besòs i es finançarà amb fons propis de Creu Roja.

  Creu Roja Barcelonès Nord i Badalona Serveis Assistencials (BSA) han signat un conveni de col·laboració per ajudar les persones amb dificultats econòmiques a finançar les seves despeses de medicaments.

   

  Mitjançant aquest conveni, quan un treballador social d’una àrea bàsica de salut es trobi amb un pacient que necessiti medicació puntual -no crònica- però no pugui assumir-ne els costos, avisarà a Creu Roja, que, a través de la farmàcia de l’Hospital Municipal de Badalona, lliurarà la medicació al pacient. La iniciativa s’adreça als usuaris de tots els centres d’atenció primària de Badalona, Santa Coloma de Gramenet i Sant Adrià de Besòs i es finançarà amb fons propis de Creu Roja.

   

  BSA i Creu Roja Barcelonès Nord col·laboren des de fa anys en diversos àmbits socials i sanitaris a Badalona.

   

  Creu Roja dedica la major part dels seus esforços en l’actualitat a programes de lluita contra la pobresa i l’exclusió social i aquest conveni uneix dos dels mandats del Pla d’Acció 2011-2015 de l’entitat: possibilitar una vida sana i segura i promoure la inclusió social.

   

  Badalona Serveis Assistencials és una organització sanitària municipal que té com a finalitat prestar serveis de salut i atenció a la dependència en el Barcelonès Nord i el Baix Maresme. Amb 10 centres i més d’un miler de professionals, dóna cobertura a una població de referència de 435.000 persones.