Dani Miret: “La falta d’ètica del Canterbury és frustrant pels nostres jugadors”

  0
  canterbury.JPG

  La Penya disputarà demà a les 12h la final del campionat d'Espanya infantil. Ho farà contra el Canterbury, un club amb un model esportiu diametralment oposat al dels verd-i-negres. La Penya, i encara més en aquesta edat, aposta per la formació. 10 dels 11 jugadors que han saltat a pista a la semifinal contra el Gran Canària han anotat, i cap d'ells ha jugat menys de 10 minuts ni més de 25. A l'altra banda de la pista hi haurà el Canterbury, un equip amb dos jugadors africans de dos metres que a la semifinal han sumat 70 de valoració, mentre que la resta de jugadors han fet -2. És un model d'un club més relacionat amb els negocis que amb la formació esportiva.

   

  "Demà intentarem guanyar, però no és la nostra guerra. Potser en aquesta guerra hi hauria d'intervenir la FEB" explica Dani Miret, en clares al·lusions a la relació físic-edat de Diabaté i Diakite. "El més fort és que un d'ells és pre-infantil i per pocs mesos no és mini!" denuncia Miret, que afegeix que "pels nostres jugadors, aquesta falta d'ètica és frustrant".
  En el terreny estríctament esportiu, Miret ho té clar: "
  Per guanyar hem d'intentar que no ens rebotegin i fer que els sigui difícil rebre. Haurem de fer un plantejament defensiu sense errors. En atac hem de treure'ls de la pintura".