Debat ciutadà a la CACI sobre el Pla director urbanístic metropolità

  0

  L’antiga fàbrica de la CACI, situada al passeig Marítim de Badalona acull avui, 21 de novembre, a les 18.30 hores una jornada de participació ciutadana amb l’objectiu de donar veu a la ciutadania i ajudar a divulgar els continguts de l’Avanç del PDU metropolità. Els ciutadans podran debatre i fer aportacions a les propostes del futur Pla director urbanístic.

  Debat ciutadà sobre Pla director urbanístic metropolità (PDU)

  La jornada participativa correspon a l’àmbit del Barcelonès Nord (Montgat, Sant Adrià de Besòs, Santa Coloma de Gramenet i Tiana) i el debat ciutadà es centrarà sobre les diferents temàtiques del Pla director urbanístic metropolità amb l’objectiu de donar veu a la ciutadania i ajudar a divulgar els continguts d’aquest projecte de planificació urbanística.

  El Pla director urbanístic metropolità (PDU) és l’instrument d’ordenació territorial de l’àrea metropolitana de Barcelona que recull els eixos estratègics de l’urbanisme metropolità per a les properes dècades. L’Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB) encapçala el procés de redacció del PDU. Els treballs d’elaboració van començar el 2015 i des d’aleshores hi han participat més de 300 persones, entre tècnics municipals i altres administracions i persones expertes en diferents disciplines. El PDU aposta per integrar la diversitat del territori en un projecte comú al voltant d’un model de desenvolupament urbanístic metropolità ecològicament sostenible, econòmicament eficient i socialment cohesionat.

  Aquesta és la quarta sessió participativa, després de les de Sant Feliu de Llobregat, el Prat de Llobregat i Cerdanyola del Vallès. Quan s’acabi el període d’informació pública del Pla, hi ha prevista una sessió de retorn, en què es recolliran els resultats del procés de participació aportats per cadascun dels agents La pròxima sessió es portarà a terme el 9 de desembre a Barcelona ciutat.

  Exposició “Metròpolis de ciutats”

  Des de dissabte 16 de novembre, es pot visitar l’exposició “Metròpolis de ciutats” a l’antiga fàbrica CACI de Badalona. Es tracta d’una mostra itinerant que pretén acostar el futur urbanisme metropolità a la ciutadania d’una manera fàcil, didàctica i pedagògica. Aquesta mostra estarà oberta al públic fins al 28 de novembre.

  FER UN COMENTARI

  Si us plau introdueix el teu comentari!
  Si us plau introdueix el teu nom aquí