Derrota del Seagull que diu, pràcticament, adéu a la lliga

0
    112

Una mala primera part condemna a les gavines que s’aferren a la derrota del Huesca, avui a les 18:00h a casa contra el Sant Gervasi, per continuar tenint opcions realistes.

Queden tres partits per acabar la temporada – 9 punts -, i no està tot dit. Però, en el cas que el Huesca (líders) guanyin el seu respectiu partit, la diferència marxaria a 4 punts.

Ahir, el conjunt de Jose Antonio Álvarez va pagar car una mala primera part, especialment del minut 20 al 24, en què el Villareal B va trencar el partit amb tres gols consecutius. A la represa, el marcador era de 3-0 en contra, però Josselin va anotar dos gols seguits per retallar la distància 3-2 a falta de mitja hora per acabar el matx. Quan semblava que el Seagul aconseguiria l’empat, la local Martínez va fer pujar el 4-2 a l’electrònic. Tot i que les gavines van remar a contracorrent, no van trobar el gol fins al minut 90′ (Campos), però el temps estava exhaurit i ja era missió impossible (4-3 final).

Tocarà esperar a que el Huesca es deixi punts i el Seagull no perdoni per tal de continuar buscant la primera plaça.