Derrota sota sospita per als Taurons

  0
  Rugbi.JPG

  13/02/2017 – El Rugby Club Badalona perd davant el CRU Castelldefels per 32 a 24.

   

  Els Taurons de Badalona perden davant el CRU Castelldefels per 32 a 24. El darrer classificat d’aquest grup de la segona divisió catalana qui, a més, juga el seu millor partit de la temporada.

   

  Amb algunes baixes importants de jugadors de pes a les files dels Taurons, els badalonins van anar a Castelldefels amb l’objectiu de fer un bon resultat que els mantingués a la part alta de la classificació de la segona divisió catalana de rugbi. De fet, els enfrontaments semblava a priori fàcil pels del Rugby Club Badalona, ja que s’enfrontaven a un equip que havia perdut els seus quatre partits, que havia fet només 23 punts a favor i havia encaixat més de 139 en contra.

   

  La veritat és que els del Badalona no van fer un bon partit. La primera part el seu joc va anar a remolc del de Castelldfels. El CRUC amb un joc molt físic de davanters tenien la possessió de la pilota i dominaven gran part de les fases de conquesa de la pilota. A aquesta circumstància, cal afegir moltes en el placatge per part dels Taurons que permetia als jugadors del Castelldfels trencar de manera repetida la línia defensiva dels badalonins.

   

  En les fases de conquesta de la pilota els de Badalona no van ser capaços d’imposar el seu joc i perdien la majoria de les touches que es jugaven. Al final de la primera part els castelldefelencs guanyaven 19 a 12 en el marcador.

   

  Un fet extraesportiu, que pot haver marcat aquest resultat, és que abans de l’inici del partit els badalonins van demanar revisió de fitxes a l’àrbitre. Els Taurons tenien la sospita que els locals anaven a posar més jugadors, del que permet la normativa federativa, del seu primer equip per aconseguir un bon resultat que no havien fet fins ara. De fet alguns jugadors del Castelldefels no es van poder identificar per no portar la documentació. Malgrat això., el partit va disputar-se i el Rugby Club Badalona ha demanat a la Federació Catalana de Rugbi que obri una investigació sobre els fets. El resultat al final del partit va ser de 32 a 24 a favor de l’equip de Castelldefels.

   

  La setmana vinent els Taurons de Badalona s’enfrontaran al seu camp de Can Ferrater contra el Mataró, un dels equips més forts del seu grup.