Desarticulada una xarxa criminal de robatoris a domicili en diverses poblacions, entre elles a Badalona

  0
  Mossos.JPG

  Els Mossos d'Esquadra han desarticulat una xarxa criminal especialitzada en robatoris a domicilis a l'àrea metropolitana de Barcelona, també a Badalona. En l'operació han detingut a un total de 13 persones, resolent 22 de robatoris a domicili dels quals s'han recuperat gran quantitat de joies, 145 telèfons mòbils, 35 ordinadors i tauletes, així com 35 rellotges de luxe.

  En aquesta operació han participat les unitats d'investigació de les comissaries de Sant Martí i Badalona des del passat mes de juny, moment en el qual es va començar a investigar a dos grups de persones de nacionalitat georgiana que actuaven en diferents zones de Catalunya; Barcelonès, Maresme, Girona i Manresa. Les conclusions finals van portar a la verificació que es tractava dde la mateixa xarxa.

  El 21 de novembre es va dur a terme un dispositiu policial que va comportar l'entrada i escorcoll de set domicilis, dos d'ells a Badalona, detenint a les 13 persones, entre les quals hi havia els principals líders d'aquest grup.

  El material localitzat anava destinat al top manta. Durant els escorcolls també es va localitzar roba de marca falsificada, així com 10.225 euros en efectiu i dues pistoles d'aire comprimit. Les investigacions van concloure que els membres d'aquesta xarxa feien enviament de diners al seu país

  FER UN COMENTARI

  Si us plau introdueix el teu comentari!
  Si us plau introdueix el teu nom aquí