Detingudes dues persones en el moment d’entrar a robar un pis

  0

  18/11/2013 – La Guàrdia Urbana va detenir dijous al matí dues persones just en el moment en què es disposaven a entrar a robar en un pis del carrer de Milà, al barri del Puigfred; un tercer individu va fugir.

  La Guàrdia Urbana de Badalona va detenir dijous al matí dues persones just en el moment en què es disposaven a entrar a robar en un pis del carrer de Milà, al barri del Puigfred. Per accedir a l’habitatge, situat en el segon pis de l’immoble, els pressumptes lladres van haver d’escalar fins a l’àtic a través del pati de llums de la finca.

   

  Els agents van ser alertats per un veí del bloc, que va observar com tres persones estaven intentant accedir a l’interior de la vivenda. Tot i que en un primer moment es va pensar que es tractava de l’ocupació il·legal d’un habitatge, els agents van poder comprovar després d’interrogar els detinguts que era un intent de robatori.

   

  Una tercera persona que ja havia entrat al pis després de trencar un vidre d’una finestra va aconseguir fugir del setge policial sortint per la finestra de la cuina i marxant pel celobert.