Detinguts dos homes mentre atracaven el pis d’una dona de 92 anys

  0

  02/11/2012 – Els agents de la Guàrdia Urbana van ser alertats per una veïna que va escoltar els crits d'auxili de l'ocupant del pis que estava sent robat.

  La Guàrdia Urbana de Badalona ha detingut a les 4 de la matinada d’avui divendres dos homes mentre estaven perpetrant un robatori en un habitatge del carrer de Montserrat, del barri de Sant Crist. Els agents van ser alertats per una veïna que havia escoltat com l’única ocupant del pis assaltat, una àvia de 92 anys, estava demanant ajuda.

   

  Una patrulla de la Guàrdia Urbana va trobar la porta sense pany i a l’interior van capturar dos individus, presumptes lladres. Un cop immobilitzats van alliberar la propietària del pis, que estava reclosa al menjador. L’habitatge no tenia llum elèctrica i presentava un estat deplorable ja que la seva ocupant pateix la síndrome de Diògenes. La dona de 92 anys, que mostrava un estat de desorientació i descoordinació, va dir que els dos lladres li havien robat la bossa i 50 euros.

   

  Els dos delinqüents, veïns de Badalona i Santa Coloma de Gramenet, van ser detinguts com a presumptes autors de robatori amb violència i intimidació en casa habitada, d’entrada en casa aliena i d’usurpació de funcions públiques en fer-se passar per agents de la Guàrdia Urbana sense ser-ho.