Divendres pots participar a l’entrenament del Fiatc Joventut

  0
  maldonado entrenament.jpg

  25/09/2013
  Els aficionats que s'acostin a l'entrenament (18h a la pista central de l'Olímpic) podran fer alguns exercicis amb els jugadors, fotografiar-se amb ells i demanar autògrafs

  De la mateixa manera que la temporada passada, aquest  any els aficionats de la Penya poden presenciar l’entrenament de l’equip, participar de l’entrenament, i conèixer els nous jugadors per a la temporada que comença el 12 i 13 d’octubre.

  A les 18:00 h començarà l’entrenament del primer equip del FIATC Joventut a les ordres de Salva Maldonado, a la pista central del Palau Municipal Olímpic de Badalona, i en un moment determinat els jugadors faran que l’afició participi de l’entrenament.

  Els presents podran  veure en acció l’equip amb els nous jugadors Cochran, Shurna, Kirksay i Joseph,  així com els sis jugadors del planter, Vives, Ventura, Barrera, Llovet, Suarez i Miralles que torna al Club dotze anys després. A Sitapha Savané li podran donar la benvinguda per la seva continuïtat a l’equip una temporada més.

  Al final de l’entrenament els aficionats que ho desitgin, que preparin les seves càmeres i els seus mòbils per poder-se fotografiar amb tots els jugadors, així com aconseguir els seus autògrafs.