Ehambe: “L’equip ha treballat molt bé per trobar-me”

  0
  ehambe.jpg

  15/10/2012

  Moses Ehambe va ser l'artífex ofensiu de la victòria amb 24 punts i 7 triples, a un del rècord del club. Pel nord-americà, la clau és "tenir confiança en el que fas i treballar dur".

  Moses Ehambe va ser el protagonista del partit d'ahir. El nord-americà amb passaport del Congo va anotar 24 punts, inclosos 7 triples -es va quedar a un del rècord del club que tenen Tucker i Toolson-, i va ser objecte d'elogis després del partit tant de Ponsarnau com de Maldonado.

  El tècnic de l'Assignia Manresa culpava els seus jugadors de concedir massa espais al 00 verd-i-negre. "Sabíem que era un tirador i l'hem deixat sol", explicava el lleidatà, tot i que Ehambe creu que no cal restar mèrits a l'actuació dels seus companys que "han treballat molt bé per trobar-me".

  L'aler verd-i-negre venia de fer un 1 de 7 de triples entre les dues primeres jornades i com deia Salva Maldonado la setmana passada, cal seguir tirant perquè és en el que creu l'equip.
  "L'èxit té relació amb la confiança i en treballar molt. Si ho fas, després arriben els resultats", explica Ehambe que avisa que "tot i tenir dies d'un 90% d'encert i d'altres amb un 10, sempre cal tenir confiança en el què fas". "Aquest és el nostre joc, en Salva em vol sempre obert i l'equip ja sap on trobar-me", ha insistit el jugador..