El Badalonès es despenja dels de dalt (71 a 60)

0
    21

El Badalonès no va poder evitar la 5a derrota seguida i es despenja del grup capdavanter que opta a l'ascens a la Copa Catalunya.

Els de Xavi Grau van tenir massa problemes per guanyar a la pista de La Garrotxa. Sense Jimeno ni Màlaga d'inici, els Dimonis van perdre a Morales i Fontrodona a mig partit.

Ja des de l'inici els locals van ser els que duien la iniciativa del partit amb accions de Busquets i Gonzàlez (7 a 0 min3). Les variants defensives i una defensa pressionant a mitja pista van permetre capgirar el marcador (9 a 12), però  amb l'entrada de Corcoy, el domini va tornar a ser local (19 a 15 min10).

Al 2n quart, la igualtat es va mantenir. Corcoy i Gonzàlez eren els referents de La Garrotxa mentre que pels de Badalona la resposta la donaven Minguella, Morales i Usatorre. Amb el 33 a 29 al marcador a falta de 3 minuts pel descans, un 8 a 0 obria un forat (41 a 29), que només Suñé amb un triple podia tapar (41 a 32).

A la represa però, el Badalonès es va bloquejar ofensivament i els locals, aprofitant la baixa de Morales, van començar a imposar el seu físic i el control del rebot ofensiu. Quan La Garrotxa fallava disposava de segones oportunitats per anotar i mantenir la diferència sobre els 15 punts. La pressió a tota pista dels Dimonis només va permetre maquillar el marcador fins el 71 a 60 final.

Fa 5 jornades els de Xavi Grau eren líders de la competició. Ara, després d'aquest març-abril negre, ocupen la 7a posició.
    Després de l'aturada, el Badalonès rebrà al Lliçà d'Amunt dissabte 26 a les 19h.