El Badalonès es reforça amb experiència per jugar a la 1a catalana

  0
  DSC_0951.jpg

  07/08/2013
  Usatorre (Montgat) i Tubert (Sant Josep) aportaran qualitat i Minguella (Sant Josep B) atreviment

  Finalment el Badalonès jugarà la propera temporada a la 1a catalana
  La Federació Catalana de Bàsquet va fer públics els equips inscrits, i els Dimonis, que no es van guanyar l'ascens a la pista, han acabat pujant beneficiats pel ball de renúncies a categories superiors. 

  Per aquest motiu, l'equip, que manté el bloc de la passada temporada, s'ha reforçat amb jugadors amb experìencia a la Copa Catalunya amb l'objectiu inicial de mantenir la categoria. 

  Així, a la continuïtat de Jimeno i Solivelles com a bases; d'Oña, Màlaga, Morales i Fontrodona com a exteriors, i d'Arqué i Suñé com a pivots, s'hi afegeixen Usatorre (Montgat), Tubert (Sant Josep) i Minguella (Sant Josep B).

  L'equip ha de fitxar un interior més com a mínim, però Xavi Grau té la "tranquil·litat" de poder comptar amb integrants del sènior B que s'ha creat aquest any i que disposa de jugadors com Ferry Valle, Armand Solé, Joel Pulido, Carles Teixidó o els exjugadors del sènior A, Marc Ors i Jonathan Llorach.

  Amb aquest equip, a Grau li preocupa que "tenim una plantilla curta" però admet que "a nivell de perímetre podem estar molt contents". 

  "Fixar-se objectius és difícil", explica el tècnic que considera que "si completem l'equip amb un bon interior donarem guerra".
  "Preferim marcar objectius al desembre", ha conclòs.