El Badalonès es torna a abonar al patiment (87 a 84)

0
    28
    x publicar.JPG

05/11/2013
    Els Dimonis perdien de 6 a falta de 2 minuts contra La Bisbal però van forçar una pròrroga en la que Tubert va decidir

El Badalonès va haver de patir per sumar la 6a victòria de la temporada però va acabar derrotant a La Bisbal, a la pròrroga, per 84 a 87
    Els Dimonis, que van entrar als 2 últims minuts del temps reglamentari perdent de 6, van jugar millor les últimes accions,i van forçar una pròrroga en la que Tubert va ser decisiu.

La pressió de tot l'equip, i l'encert d'Usatorre i Tubert havien donat les primeres rendes al Badalonès (22 a 18) que van créixer fins el 26 a 18 a l'inici del 1r quart.

Des del llançament exterior, la Bisbal va reduir la diferència aprofitant que els locals estaven carregant massa el joc interior sense encert.
    Així, del 30 a 23 es va passar al 30 a 32, que després de 2 minuts finals de zona dels gironins, va arribar a ser un 35 a 45 al descans.
    L'encert exterior i els contraatacs després d'una dura defensa havien obert el camí de la Bisbal.

A la tornada dels vestidors, el Badalones va ser més sòlid, va reduir les errades i va cruspir-se la diferència mica a mica (53 a 56 min 26). El partit guanyava en intensitat i sobretot en contacte

El 4rt triple de Minguella, seguit d'un de Fontrodona empataven el partit a 63, però la resposta immediata de La Bisbal, també des de l'exterior, tornava a reobrir el forat (63 a 68).

S'entrava als 2 últims minuts amb el 64 a 70 en el marcador. La Bisbal generava molt des del bloc directe a Genis Castillo, però el Badalonès contestava sent agressiu cap a cistella i no perdonant en els tirs lliures. Així, 2 tirs d'Usatorre a falta de 14 segons empataven el matx. La Bisbal va fer un mal tir i el partit va anar a la pròrroga.

Al temps extra, el Badalonès va arribar millor mentalment i va anar cap amunt. La Bisbal seguia encomanada a Genís Castillo, però Tubert (8 punts a la pròrroga) van acabar de decantar la balança cap al bàndol local.

El proper partit dels Dimonis serà diumenge a les 17:30 a La Plana, en el derbi contra el Círcol.