El badaloní Yuanma presenta el seu primer disc a la Sala Sarau

  0

  04/04/2013 – Després de 15 anys d'experiència al món de la música, el cinema i la televisió, llença el seu primer treball en solitari.

  El badaloní Juanma Sánchez Leal, artísticament conegut com Yuanma, presenta aquest divendres a la seva ciutat natal el seu primer treball en solitari, Palante, amb el qual també s’estrena com a compositor i coproductor.

   

  El cantant i músic es llença a la piscina amb més de 15 anys  d’experiència als escenaris, estudis de gravació i televisió. Té una llarga trajectòria en la qual ha sigut corista en nombrosos treballs musicals amb Carlos Marín (Il  Divo) i David Bisbal, entre d’altres; forma part de l’espectacle del Palau de la Música Les veus del món; ha participat en programes de televisió com Operación Triunfo, Más Que Baile i el Club Super 3; ha estat intèrpret de molts espots de marques reconegudes i ha posat veu als personatges de pel·lícules i sèries com Shrek, Torrente o El libro de la selva.

   

  Palante es un treball conformat per 12 cançons carregades d’optimisme. Yuanma no es vol emmarcar en un estil musical concret i aposta per produccions molt diferents entre elles: Rythm&Blues, Pop, Soul, Electrònic i Funk.

   

  Aquest divendres, a partir de les 11 de la nit, l’artista posarà en escena la suma de la seva completa carrera a la Sala Sarau.