El Barça guanya el Torneig del CF Sistrells (5-0)

0
    34

27/05/2015 – El conjunt blaugrana s’imposa a la final a la UE Sant Andreu, completant un gran cap de setmana de competició a Badalona.

Les instal·lacions de Can Cabanyes van acollir el passat cap de setmana el popular torneig de futbol 7 organitzat pel CF Sistrells, en col·laboració amb Adidas, Benito Sports i l’Ajuntament de Badalona.

El Benjamí C del Barça va complir amb les expectatives, proclamant-se campió amb molta autoritat. Després d’una gran fase de grups, els blaugranes es desfarien de la CF Damm en la ronda de semifinals (5-1).

A l’altre cantó del quadre de competició, el Sant Andreu donaria la sorpresa derrotant al Reial Madrid (2-1), tot i que els quadribarrats no van poder plantar cara al Barça en la lluita pel títol (5-0). La Damm, per la seva part, tancaria el torneig en tercer lloc, després de vèncer al Madrid en la final de consolació (2-0).

Al torneig hi van participar un total de cinc equips del Sistrells. El CF Badalona, el Bufalà i el Pomar també formarien part de la fase de grups, competint amb diferents clubs de primer nivell estatal.

FC Barcelona, Sant Gabriel, FC Martinenc, Real Madrid, Bonaire, Can Trias, Sevilla FC, Girona, Tecsoccer, RCD Espanyol, UE Sant Andreu, La Torreta, València, Damm, Vilanova del Vallès, Vila-Real, Bon Pastor, Getafe, Nàstic, i Jàbac Terrassa van completar el cartell del torneig.