El barri de la Morera celebra la seva 1a Ruta de la Tapa

  0
  Morera.jpg

  03/07/2014 – L'AV de la Morera organitza aquest dissabte, 5 de juliol, per primer cop la Ruta de la Tapa al barri amb la participació de vuit bars.

  Aquest dissabte, 5 de juliol, el barri de la Morera celebra la primera Ruta de la Tapa, que organitza la vocalia de joves de cultura i oci de l’Associació de Veïns de la Mora amb l’objectiu de dinamitzar la vida al barri a través de la promoció del consum local, a més de què els veïns podran escollir la millor tapa i participar en un sorteig d’un sopar per a dues persones.

   

  En total participaran vuit bars, que estaran identificats amb el cartell del concurs, i per participar només caldrà adquirir la targeta que inclou el mapa del barri amb la ubicació dels establiments. Cada cop que es prengui una tapa, es segellarà la targeta. Destacar que amb sis degustacions es podrà votar a la millor tapa i amb vuit s’entrarà en el sorteig del sopar en el bar guanyador. Amb la mateixa targeta s’haurà d’indicar el bar que es vol votar i escriure el nom i el número de telèfon del participant per poder localitzar-lo en cas de què resulti guanyador. Finalment, la targeta s’haurà de deixar al darrer bar que es visiti.

   

  Aquesta ruta és una de les activitats, que des de la vocalia de joves de cultura i oci de l’AV de la Morera, s’estan organitzant per impulsar la vida a un barri històric de Badalona. “Un barri que ens els darrers temps ha perdut part de la seva tradició associativa i del seu caràcter col·lectiu, conseqüència de l’empobriment de la vida veïnal; una situació que es vol revertir potenciant la vida al barri”, afirma l’associació. L'horari de la 1a Ruta de la Tapa serà de 12 a 15h i de 18 a 21h.