El barri de Montigalà-Batllòria celebra les seves festes

  0
  1.jpg

  14/07/2014 – Unes festes que van atreure a més de 300 persones a celebrar el sopar de germanor, la sardinada i les havaneres, entre altres.

  El sopar de germanor del dissabte, amb una participació veïnal d’unes 300 persones, va ser el tret d'inici de les festes del barri de Montigalà-Batllòria que des de la seva associació de veïns han celebrat durant aquest cap de setmana, 12 i 13 de juliol, al Poliesportiu.

   

  Diumenge va ser un dia complet, des d’una sardinada fins a rom cremat; passant per la festa de l’escuma i dels pallassos pels més petits del barri i per la cantada d’havaneres que va oferir el grup Mar Brava. També, un campionat infantil de tennis taula i futbolí. A més, des de la seu de l’Associació de Veïns de Montigalà-Batllòria, ubicada al carrer de la Ciència, número 15, es pot visitar una exposició de treballs i manualitats de les activitats que els mateixos socis han realitzat durant aquest curs.

   

  El president de l’entitat, Enrique Nieto, ha valorat aquestes festes positivament i millor que anteriors anys, demostrant que “la situació econòmica dels veïns no ha impedit que s’ho passin bé”. Per altra banda, critica les traves que ha imposat el govern municipal en poder celebrar aquestes festes, ja que “fins l’últim dia no es va poder confirmar si es podien realitzar”.

   

  14 anys són els que celebraran aviat l’Associació de Veïns de Montigalà-Batllòria, conjuntament amb el barri que la Generalitat de Catalunya va inaugurar amb la construcció dels pisos de protecció oficial. Des d’aleshores, l’entitat treballa en millorar molts problemes del barri i fer de cadena amb els veïns i l’administració pública, a part de les activitats que realitzen com ball, informàtica i manualitats, entre altres. Tot i que, Nieto també posa sobre la taula que “el govern del PP a Badalona posa moltes dificultats per poder treballar pel barri i a més no són conscients de la feina que realitzem”.