El camp de futbol de La Salut -Pere Gol passarà a ser de gespa artificial

  0
  Camp Pere Gol imatge virtual.jpg

  25/02/2013 – Després de molt de temps de reivindicacions, l'Ajuntament instal·larà la nova superfície del terreny de joc; les obres podrien començar aquest mateix estiu i costaran uns 380.000 euros.

  Fa anys que la gran majoria de camps de futbol de la ciutat van començar a modernitzar-se, però aquest procés havia deixat fora, fins ara, el del Pere Gol. Després de molt de temps de reivindicacions, el terreny del club, situat a l’avinguda Salvador Espriu 6A, tindrà aquest any gespa artificial. Així ho ha anunciat l’alcalde Xavier Garcia Albiol, després de reunir-se a finals de la setmana passada amb el president de l’Associació Esportiva La Salut-Pere Gol, Manuel Bolaño, a qui va presentar el projecte de remodelació.

   

  La nova instal·lació de gespa artíficial disposarà d’un doble marcatge pensat per a la pràctica de Futbol 11 i Futbol 7. També hi haurà pavimentació als espais del fons de les porteries i disposarà d’un nou sistema de reg amb 6 canons, un nou quadre elèctric general i nou equipament esportiu, com porteries o banderetes.

   

  El pressupost total de l’obra és de 380.901,30 euros, IVA inclòs, que anirà a càrrec de l’Àrea Metropolitana de Barcelona. Es preveu que les obres es licitin el proper mes de març i comencin a fer-se a mitjans de juny, amb un període previst de durada de 3 mesos.