El Can Claret talla la ratxa del Futsal Iris (3 a 2)

0
    46

27/02/2014
    Els de Casagemas es van avançar 2 cops, però no van tenir prou continuïtat

El Futsal Iris Badalona va caure per 3 a 2 a la pista del Can Claret, un equip que també lluita per la permanència.

Sabent que els locals presentaven la defensa a 15 metres i haver treballat durant tota la setmana l’atac posicional, el cert és que els verds, aquest cop de taronja per ser visitants, no van saber trobar el camí cap a la porteria rival.

Tot i disposar d’un clar domini de pilota, els de Badalona no tenien profunditat ni oportunitats de trencar la defensa vallesana. Al minut 12, Víctor, aprofitava un ràpid contraatac per marcar el 0-1, però a la defensa badalonina li faltava molta intensitat i 6 minuts després, en una jugada de córner, acabaria encaixant el gol de l’empat (1-1 min 18)  amb el qual s’aniria al descans.

A la represa, l’equip de Casagemas va sortir amb la mateixa dinàmica que en el primer temps. Va aconseguir posar-se de nou per davant en el marcador en una jugada d’estratègia finalitzada per Xavi. El resultat era un miratge, perquè a la jugada següent el Barri tornava a empatar el partit (2-2).

L'intercanvi de jugades d'atac va ser una constant fins que els de Sant Fost de Campsentelles van marcar el 3-2. El tècnic Carles Ventura va intentar buscar la reacció jugant amb porter-jugador, però, ja el marcador ja no es va moure.

Mal partir i molt mal resultat que trunquen la ratxa de victòries de l’equip, que s'ha de recuperar per assolir la permanència.