El ‘cantaor’ Miguel Poveda torna a casa per obrir les actuacions de les Festes de Maig 2013

  0
  miguelpoveda.jpg

  03/05/2013 – L'artista flamenc criat a Badalona actua aquesta nit al Palau Olímpic per presentar el seu darrer treball, 'Artesano'.

  Miguel Poveda torna aquesta nit a Badalona per oferir un concert de gran format al Pavelló Olímpic, inclòs dins les Festes de Maig, i que serà l’únic a Catalunya enguany. El ‘cantaor’ presenta el seu nou treball Artesano, un àlbum amb 13 cançons que fan un repàs a les diferents tonalitats i estils del flamenc i que beu de l'experiència i habilitat instrumental de grans artistes com Paco de Lucia o Manolo Sanlúcar. Poveda estarà acompanyat aquesta nit per la ‘bailaora’ malaguenya La Lupi i per Joan Albert Amargós, amb el qual interpretarà alguns dels temes del seu treball anterior, Coplas del Querer.

   

  Tot i que va néixer a Barcelona, Miguel Poveda va viure des de ben petit i durant la seva adolescència a Badalona, la ciutat que el va veure créixer com a persona i el va veure donar les seves primeres passes en el món de la música. Als 15 anys comença a cantar entorn al món de les penyes flamenques catalanes i, als 20, començà, després de guanyar diversos premis com ara la Lámpara Minera, una reeixida carrera professional que s'estén fins el dia d'avui.